avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legea 104/2008- antidoping
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legea 104/2008- antidoping

o sala de aerobic ce functioneaza pe caen 9313 (nu are aparatura de fitness si nu vinde niciun fel de supliment alimentar , de fapt nu vinde nimic in afara de apa), are nevoie de certificatul de functionare de la aceasta agentie anti doping cf legii mai sus mentionate?
mai exact, in cazul unui control putem primi amenda cu toate ca , repet, e sala de aerobic si nu fitness sau culturism?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:34, 13 Septembrie 2012
Vazand prevederile art. 9 alin. 1 din legea mentionata de dumneavoastra, apreciez ca este nevoie de certificat (art. 9 alin. 1 - activitatea in salile de culturism sau de fitness se desfasoara numai dupa obtinerea certificatului de functionare din punctul de vedere al reglementarilor antidoping, emis de catre Agentia Nationala Anti-Doping).
Textul de lege nu face distinctie intre o sala dotata cu aparatura sau nu, ci de sali unde se desfasoara activitate de culturism sau fitness.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen sala fitness Manghiuc Manghiuc O sa-mi deschid o sala de Fitness iar intrebarea mea este ce coduri Caen trebuie autorizate pentru o sala de fitness ( in afara de cel pentru activitati ale ... (vezi toată discuția)
Cod caen instructor de fitness (aerobic si antrenamente personale) eve25 eve25 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in privinta codului CAEN pe care trebuie sa il declare un instructor de fitness ( PFA care presteaza servicii in cadrul ... (vezi toată discuția)
Sala aerobic Ieleni Ieleni Buna ziua.Sunt instructor de aerobic si doresc sa-mi deschid propria sala.Am gasit un spatiu de inchiriat unde nu trebuie sa fac mari investitii si as dori sa ... (vezi toată discuția)