avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri Caen Sala Fitness
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri Caen Sala Fitness

O sa-mi deschid o sala de Fitness iar intrebarea mea este ce coduri Caen trebuie autorizate pentru o sala de fitness ( in afara de cel pentru activitati ale centrelor de fitness) in care o sa se vanda apa, sucuri multivitamin, suplimente nutritive si o sa se prepare cafea si shake-uri proteice

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:14, 25 Ianuarie 2015
Inafara de Codul Caen 9313 - Activitati ale centrelor de fitness, mai trebuie Cod Caen 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor.
Trebuie autorizatie de functionare de la Primarie.
Declaratie pe propria raspundere ca indepliniti conditiile sanitare.
Certificat eliberat de Agentia Nationala Anti-Doping.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5630 sau 5610 buna ziua, vreau sa deschid o rulota in ... CosminCombi CosminCombi Cod CAEN 5630 sau 5610 Buna ziua, Vreau sa deschid o rulota in care voi pregati shake-uri proteice in care voi utiliza si legume/fructe si seminte ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)