avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ce acte este obligatoriu sa fie schimbate IMEDIAT dupa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ce acte este obligatoriu sa fie schimbate IMEDIAT dupa casatorie?

ce acte este obligatoriu sa fie schimbate IMEDIAT dupa casatorie si care mai pot astepta pana la expirarea valabilitatii? De exemplu,permisul de conducere mai poate fi folosit pana la data expirarii mai ales k nu il am de mult timp si este si obtinut in Spania?Contractele la utilitati mai pot astepta sau trebuie informati distribuitorii imediat?
Cel mai recent răspuns: deeyta , utilizator 17:39, 14 Septembrie 2012
Doamna, daca v-ati schimbat numele, actele dumneavoastra nu mai sunt valabile, pentru ca au trecut un alt nume. Pana si un permis auto obtinut in Spania trebuie preschimbat, daca v-ati schimbat numele. Contractele de utilitati trebuie amendate printr-un act aditional, dar nu aveti sanctiuni daca nu o faceti, asa cum aveti in privinta actelor de identitate.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto spaniol in roman floroo floroo salut tuturor, va rog sa ma jutati in privinta unui dubiu,deoarece nici politia nu stie deocamdata sa-mi raspunda concret,asta in cazul in care cineva s-a ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)
Daca se preschimba cartea de identitate ( la termen ) , este ... Danut57 Danut57 Daca se preschimba cartea de identitate ( la termen ) , este necesara si schimbarea permisului auto? (vezi toată discuția)