avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Business Vanzare Motociclete SH
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Business Vanzare Motociclete SH

Vreau sa imi deschid un business dar nu stiu cat de legitim este. Intentionez sa import motociclete din Italia si sa le vand in tara in doua moduri: fie plata integral, fie in rate.
Referitor la cea de-a doua varianta: Este legal ? Care ar fi procedura ? Trebuie mers la notar cel mai probabil, nu? Multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare casa in rate Tina_atina Tina_atina Va supun atentiei urmatoarea problema: Intentionez sa vand o casa la tara, mobilata si dotata cu tot ce este nevoie pentru a se locui in conditii decente ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)
Am un autoturism proprietate personala pe care doresc sa il vand ... Vladdnl Vladdnl Am un autoturism proprietate personala pe care doresc sa il vand catre o alta persoana fizica, cu plata unui avans si a unor rate lunare egale. Fiind ... (vezi toată discuția)