avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Titular in invatamant ,cat este concediu fara plata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:21, 13 Septembrie 2012
Intrebati mai clar! AVETI DREPTUL DE A SOLICITA CONCEDIU FARA PLATA CAT DORITI, PENTRU MOTIVE INTEMEIATE, DACA E DE ACORD ANGAJATORUL... Colegii mei au cerut si li s-a aprobat chiar si 6 luni ,

Nu lucram in invatamant...
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
camelia elena, utilizator
In Legea nr.1/2011 exista anumite prevederi referitoare la CFP, si anume:
art.255 (8) Personalul didactic titular cu contract pe perioada nedeterminata poate beneficia de concediu fara plata pe timp de un an scolar, o data la 10 ani, cu aprobarea unitatii de invatamant sau, dupa caz, a inspectoratului scolar, cu rezervarea postului pe perioada respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata in invatamant iams3006 iams3006 Lucrez in invatamant de 14 ani si nu am beneficiat pana acum de concediu fara plata. Daca imi iau 1 an CFP pot sa lucrez legal in alta parte si sa imi ramana ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru un titular in invatamant JOHNVASILE JOHNVASILE Un cadru didactic cu peste 30 ani vechime, profesor titular care a lucrat continuu de la angajare (1987) pana acum, in ce conditii isi poate lua un CFP ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata zoie zoie Sunt profesor titular cu o vechime de 21 ani. As dori sa imi iau concediu fara plata incepand cu 1 oct.2012. Pot beneficia mai mult de 1 an de CFP ? Pe ... (vezi toată discuția)