buna ziua,
astazi eram in trafic si m-am oprit pe banda onezin dreapta la un semafor care avea ,in mod normal, si un intremitent la dreapta,dar in acel moment era oprit-astfel ca am respectat culoarea semaforului mare adica rosu.in spatele meu s-a oprit o masina cu 2 tipi care s-au apucat sa ma clanxoneze si sa-mi faca semn sa merg mai departe ca e intermitent.i-am facut semn ca intremitentul este oprit si am ramas la locul meu.dupa o serie de gesticulari si de "bodoganiritipul din dreapta mi-a aruncat cu o bila (la cum s-a auzit) in luneta,prietena mea care era pe bancheta din spate ii face semn ca intermitentul nu functioneaza,dupa cateva secunde au m-ai aruncat odata cu acelasi obiect.in masina eram si cu 2 copii mici de 3 ani.
cine stie exact cum poate fi incadrata aceasta fapta,va rog sa ma ajutati.
am chemat politia le-am dat nr masinii si a ramas sa identifice proprietarul si apoi ma cheama si pe mine la sectie pt declaratie.
dar va rog cine are dreptul facut sa-mi spuneti cum se incadreaza fapta avand in vedere ca cel din dreapta a aruncat iar de clanxonat logic ca a fost soferul.multumesc anticipat
agresiune este atunci cind te sicaneaza cineva in trafic sau te si loveste. efectul acestor activitati constau in imposibilitatea de a cinduce masina in mod corect si pun in pericol ceilalti participanti la trafic.Nu cred caeste si atunci cind stai la semafor si iti arunca seminte pe geam.
oricum, fiind o contraventie care nu a fost constatat de catre agent in mod direct veti avea nevoie de probe solide iar declaratia dvs si a sotiei dvs nu vor fi suficiente. in lipsa unor martori nu cred ca vor pati ceva, nici macar pecuniar.