avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... proces verbal de receptie predare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

proces verbal de receptie predare

Buna.Ma poate lamuri cineva in ce consta procesul verbal de receptie predare a unui apartament nou si care este legea care il regmeneteaza?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:58, 27 Ianuarie 2009
Detaliati, ca pot fi mai multe tipuri. Ce proces-verbal de receptie, incheiat intre cine?
alinaaline a scris:

Buna.Ma poate lamuri cineva in ce consta procesul verbal de receptie predare a unui apartament nou si care este legea care il regmeneteaza?Multumesc.



Daca este vorba de o receptie finala a unei lucrari de constructie se aplica prevederile HG 273 din 14 iunie 1994 privind aprobarea Regulamentului de receptie a lucrarilor de constructii si instalatii aferente acestora
Poate fi vorba si despre o receptie intre doi cocontractanti... definita prin contract...
Nu stim...
Am incheiat un precontract de vanzare-cumparare la un apartament nou cu o societate.Si acum vanzatorul ma cheama sa incheiem procesul de receptie a apartamentului.Nu stiu daca e finala pt. ca apartamentul nu are inca intabularea in cartea funciara.Insa am prevazut penalitati daca se depaseste termenul de predare si de aceea el ma cheama sa facem predarea.El spune ca se poate face de mana,intre noi doi cu martori si sa specific daca este ceva care nu-mi convine.
Procesul verbal de receptie finala a lucrarii este unul din documentele necesare la intabularea cladirii in cartea funciara, alaturi de aturizatia de constructie, certificatul de urbanism si acordul unic.

Alte discuții în legătură

Contract comercial- obligatie de a face ContSters189303 ContSters189303 Buna ziua, In cazul unui contract de antrepriza, beneficiarul refuza sa semneze situatia de lucrari, procesul verbal de receptie finala dupa ce antreprenorul ... (vezi toată discuția)
Receptia finala chriss68 chriss68 Din cine este formata comisia de receptie finala? Trebuie sa aiba aceeasi componenta ca cea de la receptia de terminare a lucrarilor? Trebuie sa participe un ... (vezi toată discuția)
Receptie finala ap nou morosanucarmen morosanucarmen Ma pregatesc sa cumpar un ap nou de la o persoana fizica. Am citit pe internet ca ar trebui, inaintea incheierii contractului de vinzare-cumparare, sa se ... (vezi toată discuția)