Avem o mare problema cu cei care inchiriaza apartamentul deasupra noastra. Apartamentul este inchiriat in regim hotelier, de catre prostituate(ele se schimba o data la 2 luni). Problema noastra este noaptea, cand merg numai pe tocuri plus galagia care se face, noi avand 2 copii mici, 2ani si respectiv 5. Am chemat aseara politia pentru ca nu am mai suportat (copii se trezesc din cauza tocurilor in fiecare seara) si ei s-au convins ca sunt prostituate pentru ca a iesit la usa una in sutien si chilot. Ei au dat un avertisment si au zis ca le pot da si o amenda insa, imediat dupa plecarea lor ea a primit un client. Deci nici vorba sa se potoleasca.
Noi vrem sa mergem mai departe si ne dorim sa se ajunga la a intra peste ele cu "mascatii" (nu stiu cum se numesc exact). Este singura solutie sa scapam de ele si cel care inchiriaza sa se potoleasca.
Intrebarea noastra ar fi ce putem face sa se ajunga la asta? Este ceva de facut? Avem vreo sansa? Suntem disperati, credeti-ne.....
Multumesc anticipat.
Prostitutia este infractiune.Denuntul penal este solutia,nu va obositi sa incercati ceva mergand pe varianta zgomotului ca nu o sa obtineti nimic,maxim o amenda-firmitura pentru ele-o ora cu un client si isi recupereaza pierderea.
Banuisc ca nu lucreaza de capul lor,sunt controlate din umbra de cineva deci ar putea fi si caz de proxenetism,asta ar trebui sa atraga atentia autoritatilor.
Este greu sa intre mascatii peste ele fara nicio proba concreta.
Puteti merge in audienta sa vorbiti cu comandantul sectiei de politie insa ar fi bine sa fiti insotita de avocat pentru ca acesta sa va poata spune exact cum se va prezenta situatia si a va putea ajuta.
Parerea mea este ca nu vor veni niciodata mascatii la ele, dar pot exista si alte modalitati legale prin care sa ajungeti la rezultatul dorit de dvs.