avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizarea cheltuielilor de intretinere/bloc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizarea cheltuielilor de intretinere/bloc de locuinte

Buna Ziua,
As dori sa stiu,daca exista o reglementare juridica pt.scutirea de plata intretinerii a unor categorii de cetateni?( handicapati..etc)
Daca DA-costurile generate de acesti locatari(consumul lor de caldura, apa,etc) se repartizeaza pe restul locatarilor? Pe ce baza?
Atunci cand cineva este scutit de plata impozitului , statul suporta aceasta pierdere si nu vecinul de apartament.
Doresc un raspuns competent.
VULPY

Alte discuții în legătură

Obligatii de plata la intretinere pentru un apartament nelocuit danapascu01 danapascu01 As vrea sa va relatez o situatie legata de plata intretinerii pentru un apartament in care nu locuieste nimeni: in primul rand, in blocul respectiv locatarii ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata intretinerii a copiilor cu varsta pana in 3 ani migaste migaste S-a publicat in Monitorul Oficial Legea 67/2017; prin aceasta se introduce un alineat la art. 47 din Legea 230/2077 a asociatiilor de proprietari, alineat prin ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere iliescudoina iliescudoina Doresc sa stiu daca sunt obligata la plata intretinerii in cazul in care am lipsit din locuinta 90 de zile si am comunicat ca voi lipsi , printr-o cerere ... (vezi toată discuția)