avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinere

Doresc sa stiu daca sunt obligata la plata intretinerii in cazul in care am lipsit din locuinta 90 de zile si am comunicat ca voi lipsi , printr-o cerere adresata asociatiei de proprietari.
Ce cheltuieli sunt obligata sa platesc in aceasta situatie si daca exista lege care reglementeaza acest lucru
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2014
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 16:05, 15 Ianuarie 2014
Pentru perioada in care nu ati locuit trebuie sa fiti scutita de la plata gazelor, curentului electric comun si salubrizare si...bineinteles nu aveti consum la apa.

In rest platiti acele cheltuieli care se impart pe cota-parte indiviza, pe apartament.

Interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Regulamentul de postare in forum interzice acest lucru.
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2014
elga50, moderator
Nu platiti cheltuielile care se repartizeaza pe numar de persoane: energie electrica pentru ascensor, gunoiul, gazele si pierderile de apa calda si rece daca se repartizeaza pe numar de persoane.
Doamna, dar la asociatie ati intrebat? Si daca DA, ce raspuns ati primit?
Pe bune, nu stiti ce lege stabileste dreprurile si obligatiile proprietarilor dintr-o as. proprietari?
daca ap e nelocuit se platesc : curatenia scarii (femeia de servici), iluminatul scarii, salariile celor de la asociatiei, caldura (daca sunteti bransat),alte cheltuieli de bun comun. In rest, in ap daca nu e nimeni - nu se consuma apa, curent, gunoiul, apa calda, gaze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii unui apartament nelocuit brezoi brezoi buna ziua,asi dori sa stiu daca sunt obligata sa platesc intretinere unui ap de 3 camere nelocuit, la fel ca ceilalti proprietari,eu nelocuind de 4 ani in el (vezi toată discuția)
Cheltuieli curen la un apartament nelocuit nadiavicu nadiavicu buna seara daca in adunarea generala a proprietarilor sa stabilit ca proprietari care nu locuiesc sa platesca curentul electric pe scara este lega? (vezi toată discuția)
Repartizarea pierderilor de apa la o asociatie de proprietari rody77 rody77 Buna ziua Am o intrebare legata de repartizarea pierderilor de apa la o Asociatie de proprietari. Cum se repartizeaza aceste pierderi? Pe numar de apartamente ... (vezi toată discuția)