Doresc sa stiu daca sunt obligata la plata intretinerii in cazul in care am lipsit din locuinta 90 de zile si am comunicat ca voi lipsi , printr-o cerere adresata asociatiei de proprietari.
Ce cheltuieli sunt obligata sa platesc in aceasta situatie si daca exista lege care reglementeaza acest lucru
Pentru perioada in care nu ati locuit trebuie sa fiti scutita de la plata gazelor, curentului electric comun si salubrizare si...bineinteles nu aveti consum la apa.
In rest platiti acele cheltuieli care se impart pe cota-parte indiviza, pe apartament.
Interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Regulamentul de postare in forum interzice acest lucru.
Nu platiti cheltuielile care se repartizeaza pe numar de persoane: energie electrica pentru ascensor, gunoiul, gazele si pierderile de apa calda si rece daca se repartizeaza pe numar de persoane.
Doamna, dar la asociatie ati intrebat? Si daca DA, ce raspuns ati primit?
Pe bune, nu stiti ce lege stabileste dreprurile si obligatiile proprietarilor dintr-o as. proprietari?
daca ap e nelocuit se platesc : curatenia scarii (femeia de servici), iluminatul scarii, salariile celor de la asociatiei, caldura (daca sunteti bransat),alte cheltuieli de bun comun. In rest, in ap daca nu e nimeni - nu se consuma apa, curent, gunoiul, apa calda, gaze.