avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinerii unui apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinerii unui apartament nelocuit

buna ziua,asi dori sa stiu daca sunt obligata sa platesc intretinere unui ap de 3 camere nelocuit, la fel ca ceilalti proprietari,eu nelocuind de 4 ani in el
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:25, 24 Ianuarie 2014
Faceti cerere catre asociatia de proprietari sa va treaca o (zero) persoane la intretinere; veti fi astfel scutit de unele cheltuieli, dar altele se platesc indiferent daca stati sau nu! Oricum veti plati mult mai putin!
Nu veti plati "mult mai putin", ci veti fi scutit de plata cotelor pentru curent electric, gaze si salubrizare. Evident nu veti plati acele utilitati care se repartizeaza pe baza de contorizare - apa rece, apa calda, caldura (daca aveti repartitoare si numai pentru consumul pe calorifere).

In rest, tot ceea ce platesc si vecinii dv. pe cota-parte indiviza, inclusiv caldura la comun sau caldura in intregime (daca nu aveti repartitoare) veti plati si dv., chiar daca nu locuiti in apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întreþinerea pentru un apartament nelocuit getafolescu getafolescu Detin un apartament în care merg rar, doar ca să aerisesc, dar mi se impune să plătesc întreţinerea. E legal? (vezi toată discuția)
Plata intretinere iliescudoina iliescudoina Doresc sa stiu daca sunt obligata la plata intretinerii in cazul in care am lipsit din locuinta 90 de zile si am comunicat ca voi lipsi , printr-o cerere ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere mari112 mari112 Buna ziua, as dori sa aflu ce trebuie sa apara pe lista de intretinere in dreptul unui apartament in care nu locuieste nimeni. Mai concret detin o garsoniera ... (vezi toată discuția)