avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bursa sociala student
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bursa sociala student

Buna seara. As avea si eu o intrebare: daca depun dosar pentru bursa sociala ca student la facultate si intre timp ma angajez (de exemplu dupa o luna dupa ce mi s-a confirmat faptul ca primesc bursa) trebuie sa anunt facultatea ca m-am angajat pentru a mi se retrage bursa, sau se iau in considerare numai acele ultime 3 luni dinaintea depunerii dosarului si beneficiez pana la sfarsitul perioadei? Intreb deoarece, momentan nu sunt angajata si ma incadrez pentru a beneficia de bursa insa, sunt in cautarea unui loc de munca si as dori sa stiu daca trebuie anuntat la comisia facultatii ca m-am angajat pentru a-mi retrage bursa.

Alte discuții în legătură

Buna ziua as avea si eu o intrebare: daca depun dosar pentru ... bianq bianq Buna ziua, in legătura cu BURSA SOCIALA As avea si eu o intrebare: daca depun dosar pentru bursa sociala ca student la facultate si intre timp ma angajez (de ... (vezi toată discuția)
Bursa de performanta si bursa de merit lorelena1306 lorelena1306 Sunt studenta la UTCB, an 2. In urma participarii la un concurs de mecanica am obtinut bursa de performanta fiind pe locul 2. In acelasi timp, am note foarte ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de crestere a copilului , masura de plasament, bursa sociala Amide Amide Buna, am doua nelamuriri la care as avea nevoie de un raspuns. Sunt angajata, studenta in anul 2 si insarcinata in 4 saptamani. Momentan beneficiez de bursa ... (vezi toată discuția)