avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua As avea si eu o intrebare: daca depun dosar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua As avea si eu o intrebare: daca depun dosar pentru ...

Buna ziua, in legătura cu BURSA SOCIALA
As avea si eu o intrebare: daca depun dosar pentru bursa sociala ca student la facultate si intre timp ma angajez (de exemplu dupa o luna dupa ce mi s-a confirmat faptul ca primesc bursa) trebuie sa anunt facultatea ca m-am angajat pentru a mi se retrage bursa, sau se iau in considerare numai acele ultime 3 luni dinaintea depunerii dosarului si beneficiez pana la sfarsitul perioadei? Intreb deoarece sunt pe cale de a ma angaja, in doua săptămâni, iar in data de 15 mi-a fost validat dosarul de bursa si as dori sa stiu daca trebuie anuntat la comisia facultatii ca m-am angajat pentru a-mi retrage bursa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
bianq, utilizator

Alte discuții în legătură

Bursa sociala student geea_dee geea_dee Buna seara. As avea si eu o intrebare: daca depun dosar pentru bursa sociala ca student la facultate si intre timp ma angajez (de exemplu dupa o luna dupa ce ... (vezi toată discuția)
Returnare bursa facultate aditzaflyesaway aditzaflyesaway Buna ziua! Sunt studenta in anul I la buget la o facultate de stat. Problema este ca vrea sa renunt la facultate din cauza unor probleme financiare si sa urmez ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala Anonim101 Anonim101 Buna ziua! Sunt studenta la Facultatea de Medicina si am o problema cu dosarul pentru bursa sociala. Termenul de depunere a fost intre 22-26 octombrie, iar ... (vezi toată discuția)