avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Profesiile libere sub toate formele de organizare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Profesiile libere sub toate formele de organizare

Serviciile fotografice si video intra in categoria profesiile libere sub toate formele de organizare? Fotograful poate fi considerat o persoana fizica care presteaza servicii cu caracter profesional in domeniul stiintific, literar, artistic si educativ? Mentionez ca are atestat profesional in domeniu si ca este angajat asistent universitar care preda cursuri foto si de design. Multumes!
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 22:30, 15 Septembrie 2012
Sunt cateva profesii liberale in legislatia romaneasca si fiecare are propria lege de organizare, cum ar fi avocatii sau contabilii. Nu cred sa existe o lege pentru reglementarea desfasurarii activitatii unui fotograf.

[ link extern ]

Daca o persoana are atestat profesional atunci se poate inregistra ca persoana fizica autorizata conform OUG 44/2008, in domeniul fotografiei

Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
georgeenciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate casa de marcat electronica pentru intreprindere individuala TheodorDoru TheodorDoru Buna ziua, As avea o rugaminte. Ati putea va rog sa ne confirmati, daca ne trebuie sau nu casa de marcat electronica, pentru o Intreprindere Individuala. ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu ca un medic cu cabinet organizat sub formă de srl să dețină casă de marcat? tiberiu60 tiberiu60 Un medic care are cabinet medical organizat sub forma de SRL (asociat unic) este obligat conform legilor fiscale in vigoare sa detina casa de ... (vezi toată discuția)
Facturare persoane fizice si firme viorelcont viorelcont Va salut. Am si eu cateva nelamuriri. urmeaza sa incep a-mi factura serviciile foto-video. dar am cateva nelamuriri ca si SRL neplaritor de TVA. 1. pentru ... (vezi toată discuția)