avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minori-divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minori-divort

buna ziua. Am17 ani si impreuna cu fratele meu de 12 ani va trebui sa ne prezentam in fata instantei pentru audiere peste 2 saptamani, deoarece parintii nostri sunt in divort.
As dori sa stiu ce fel de intrebari ne sunt adresate? Adica eu am suferit foarte mult datorita tatalui meu, care era violent, mai ales violenta psihica, ne ameninta si as dori sa stiu daca ii pot spune aceste lucruri judecatoarei cand vom fi audiati. Cat de mult ar conta aceste lucruri in proces?
Va multumesc!
Tocmai aceste aspecte sunt importante pentru un judecator; deci puteti sa spuneti acest lucru fara nicio retinere.

Scopul audierii unui minor in cazul unui proces de divort este tocmai pentru ca judecatorul sa se edifice mai mult (... daca pot spune asa :)...) cu privire la stabilirea domiciliului minorului la unul dintre parinti dupa despartirea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum imi pot castiga copiii prin instanta daca sotul nu m-a lasat sa-i iau cand am parasit domiciliul? ccnbruni ccnbruni Sunt mama a doua fete cea mare 15 ani si cea mica 11ani.in urma certurilor m-am hotarat pentru a parasi domiciliul dar fara fete din cauza amenintarilor ... (vezi toată discuția)
Divort in caz de adulter claudiu1001 claudiu1001 Buna ziua. Ma intereseaza ce se poate intampla in cazul unui divort pe caz de adulter. E vorba despre o mama ce a inaintat divortul impotriva sotului din cu ... (vezi toată discuția)
Domiciliu copii in cazul unui divort ContSters285708 ContSters285708 Buna ziua Daca in cazul unui divort,doi copii minori, de 11 si 4 ani,tatal cere ca cel de 11 ani sa aiba domiciliul la el si cel de 4 ani la mama,are sanse de ... (vezi toată discuția)