avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... chemare in judecata pentru datorii la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

chemare in judecata pentru datorii la intretinere

Buna ziua,acum 3 luni am semnat un acord de plata si din pacate nu am putut sa platesc.Am un apartament mostenit,22 ani,sunt eleva si am o pensie de urmas de 350 ron.am primit citatie in care sunt anuntata sa ma prezint la tribunal peste o luna.va rog din suflet sa imi spuneti ce as mai putea sa fac in aceasta situatie.mai pot vinde apartamentul in acest timp pentru a achita restantele?cat dureaza un astfel de proces si cat de repede pot fi data afara din casa?am primit citatia pe 10 septembrie si primul termen e in octombrie
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
g_andreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: g_andreea , utilizator 13:53, 17 Septembrie 2012
multumesc frumos pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiu imobiliar tashmin tashmin Buna seara, Sper sa ma puteti lamuri cu cateva probleme:1. in cazul in care se instituie privilegiu imobilar fata de un propietar restantier, cererea in ... (vezi toată discuția)
Executare silita de banca fara respectarea legii 230/2007 nikalez nikalez Avem in Asociatia de Proprietari un apartament vandut de banca prin Licitatie imobiliararobtinut de aceasta prin procedura de urmarire silita imobiliara. ... (vezi toată discuția)
Formulare pretentii asociatii de proprietari crina_cta crina_cta Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in cadrul asociatiei de proprietari unul dintre proprietari a ramas restantier la plata cotelor de intetinere. apartamentul ... (vezi toată discuția)