avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Magazin online import seminte de legume din SUA - ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Magazin online import seminte de legume din SUA - acte necesare, autorizatii

Buna ziua,
Doresc sa import seminte de legume si flori pentru comercializare prin intermediul unui magazin online. Cantitatile initiale sunt relativ mici. Furnizorii mei sunt din SUA si Anglia. Doresc sa stiu toate procedurile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a-mi desfasura afacerea in mod legal. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: newbyy , utilizator 07:48, 25 Martie 2013
In primul rand import este doar achizitionarea semintelor din S.U.A.
Achizitionarea din Anglia este o achizitie intracomunitara.
Fiecare achizitie are particularitatile ei.
Ok as dori sa stiu particularitatile ambelor tipuri de achizitie. Dupa cum am spus mai sus, vreau sa stiu ce trebuie sa fac, ce acte imi trebuie, etc.
Va multumesc.
In primul rand ai nevoie de cod EORI si conditia de livrare a marfii. Pentru mai multe detalii imi poti trimite mesaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import produse ue micky28 micky28 Buna ziua, Doresc sa imi deschid un magazin (fizic sau online dar cred ca voi opta pentru varianta online). Intentionez ca achizitia marfurilor ... (vezi toată discuția)
Autorizatie, alte documente pentru vanzare ceai in magazin online robertlaz robertlaz Buna ziua, Doresc sa vand ceaiuri prin intermediul unui magazin online. Ca proces, doresc sa achizitionez prin intermediul distribuitorilor din Romania ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, conditii import, cod eori, certificat de conformitate si calitate trifan25 trifan25 Buna ziua, Am tot citit informatii de care am avut nevoie de-a lungul timpului pe acest forum insa acum e randul meu sa vin cu o intrebare,deoarece nu am ... (vezi toată discuția)