avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate schimbare prenume - schimbare acte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

schimbare prenume - schimbare acte

Buna ziua! Am si eu o intrebare:
daca mi-am schimbat prenumele trebuie sa-mi schimb si actele de studii:diploma de bac. ,de licenta?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: blondi3 , utilizator 14:07, 24 Septembrie 2012

Nu aveti cum sa schimbati diploma cu prenumele pe care il aveti.
Sunt fete care au dat bacul, licenta pana sa se marite,si dupa casatorie port alt nume de familie, diploma ramane cu numele pe care l-au avut cand au dat examen.
Cand veti avea nevoie de diploma veti prezenta actele care fac dovada schimbarii numelui pe cale administrativa (de exemplu Monitorul Oficial in care a fost publicata extrasul din cererea de aprobare a numelui).
O zi buna.
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
Ares-3, moderator
Multumesc mult pentru raspuns.
va doresc toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea prenumelui consselo consselo Am si eu o intrebare daca se poate :) am un nume si un prenume...atat. Pe certificatul de botez am trecut pe langa prenumele meu si prenumele : Alexandra. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi schimb numele de familie alex-mihai alex-mihai Buna ziua. Doresc sa imi schimb numele de familie al tatalui cu cel al mamei (parinti divortati). Am tot rascolit internetul dupa informatii concrete ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! adoptie major! augustadaniela augustadaniela Am fost adoptat acum la varsta de 19 ani de catre tatal meu care ma crescut! Binenteles la cererea mea si cu acordul lui! Acum am inceput procedurile de ... (vezi toată discuția)