avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta medicala-tip re: alaptare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta medicala-tip re: alaptare

Buna seara,

Am nascut in urma cu cateva luni, si ma intorc la serviciu.
voi continua sa alaptez, si in vederea reducerii programului de munca cu 2 ore mi s-a cerut sa aduc o 'adeverinta medicala-tip aprobata de Ministerul Sanatatii', eliberata de medicul de familie, care sa ateste ca alaptez.
medicul de familie mi-a zis ca nu stie cum e cu adeverinta aceasta.
imi poate oferi cineva modelul?

Multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: Indiana32 , utilizator 10:50, 18 Septembrie 2012
Spuneti medicului dvs. de familie sa consulte Ordin nr. 12 din 09/01/2004 pentru adoptarea Protocolului privind Metodologia efectuarii consultatiei prenatale si a consultatiei postnatale, Carnetului gravidei si Anexei pentru supravegherea medicala a gravidei si lauzei,precym si Ordin nr. 1982 din 05/12/2008 privind modificarea Ordinului ministrului sanatatii nr. 12/2004 pentru adoptarea Protocolului privind Metodologia efectuarii consultatiei prenatale si a consultatiei postnatale, Carnetului gravidei si Anexei pentru supravegherea medicala a gravidei si lauzei,si va afla ce tip de document trebuie sa elibereze.

am inteles, va multumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie făcut in momentul in care anunți ca ești însărcinată, ... Casiana Maria Casiana Maria Ce trebuie făcut in momentul in care anunți ca ești însărcinată, ți se solicita de către contabilitate documente care sa dovedească cele susținute , ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am ramas insarcinata si as dori sa știu ce legea ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Am ramas insarcinata si as dori sa știu ce legea a fost adoptata acum pe periodata starii de alerta cu virusul. As dori sa intru in risc maternal ... (vezi toată discuția)
Concediu medical debut sarcina bianchina18 bianchina18 Ma aflu in urmatoarea situatie, acum o saptamana am aflat ca sunt insarcinata si am avut hemoragie chiar in ziua in care mi s-a confirmat sarcina iar medicul ... (vezi toată discuția)