avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

carte de identitate

cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de domiciliu. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:01, 18 Septembrie 2012
Daca proprietarul este de acord sa va ia in spatiu, atunci veti putea avea domicilul la adresa respectiva. Altfel nu se poate.
multumesc pentru raspusn. deci daca a-mi expira buletinul, nu mai exist, asta da lege
Va poate face ceva provizoriu pe o hartie si veti exista.

Exista legi referitoare la domiciliul si resedinta persoanei si politia nu le poate incalca.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Va poate face ceva provizoriu pe o hartie si veti exista.

Ce fel de "hartie"?

O adeverinta provizorie.
Stiu cei de la politie.

Alte discuții în legătură

Cum obtin c.i.? nu detin proprietate cecilia68 cecilia68 Am o mare,foarte mare problema,nu am pe nimeni,parinti,frati,etc.,locuiesc in chirie,proprietarii nu doresc sa ma ia in spatiu,de altfel nu sunt nici in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ctbv2012 ctbv2012 Am buletinul expirat si pentru ca nu posed o proprietate nu imi pot face o noua carte de identitate. Locuiesc cu chirie in prezent, dar pentru ca nu mai am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru stabilirea domiciliului in alt oras Lissa1 Lissa1 Ce acte sunt necesare pentru a-mi stabili domiciliul in alt oras? Eu nu mai am locuinta proprietate personala ( nu mai locuiesc la domiciliul inscris in ... (vezi toată discuția)