avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare pentru stabilirea domiciliului in alt ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare pentru stabilirea domiciliului in alt oras

Ce acte sunt necesare pentru a-mi stabili domiciliul in alt oras?

Eu nu mai am locuinta proprietate personala ( nu mai locuiesc la domiciliul inscris in cartea de identitate).
Doresc sa-mi stabilesc domiciliul in Brasov ,la concubinul meu.
Cel mai recent răspuns: Lissa1 , utilizator 06:24, 19 Noiembrie 2013
Daca acesta este proprietarul de drept al imobilului unde intentionati sa va mutati,puteti demara procedura legala pentru obtinerea vizei de resedinta
Va multumesc!
Doresc sa-mi stabilesc domiciliul (nu resedinta/viza de flotant). In prezent eu nu am domiciliu stabil in Romania.
Cu stima.
Da, este proprietarul imobilului. Poate sa ma ia in spatiu?
Multumesc anticipat. Cu stima.
Sa intelegem ca aveti domiciliul in strainatate, mai exact aveti pasaport in care va este inscris domiciliul in strainatate, sau aveti cartea de identitate expirata? In ambele cazuri concubinul fiind proprietar va poate lua in spatiu, deci puteti obtine o noua carte de identitate cu domiciliul stabil la adresa din actele de casa ale concubinului. Trebuie sa aveti certificatul de nastere, cartea de identitate expirata, pasaportul daca aveti domiciliul in strainatate, orice act cu poza din care sa rezulte ca sunteti cetatean roman, daca aveti actele furate, taxa de 12 lei, dupa caz sentinta de divort, certif. de nastere a copiilor pana in 14 ani.
Va multumesc. Custima, L.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Act de identitate Dumies Dumies Un cetatean roman cu domiciliul in strainatate atestat de pasaport CRDS ,poate sa solicite carte de identitate sau doar carte de identitate provizorie ? (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a doi nepoti, cetateni romani, cu domiciliul in strainatate marci marci Buna ziua, Am doi nepoti, copiii sorei mele plecate din tara si stabilita in afara ei, care s-au intors in Romania, au pasapoarte romanesti si doresc sa isi ... (vezi toată discuția)