avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcriere drept de proprietate a unui auto in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcriere drept de proprietate a unui auto in urma unei Hotarari judecatoresti.

Am cumparat o masina pe care nu am putut sa o trec pe numele meu deoarece fostul proprietar avea datorii foarte mari la primarie. In urma unui proces am obtinut o sentinta prin care se constata dreptul meu de proprietate asupra autoturismului si ma abiliteaza sa efectuez formalitatile necesare in fata organelor competente pentru transcrierea dreptului de proprietate.
Intrebarea mea este :cu aceasta hotarare, cu cartea de identitate a vehicolului si cu certificatul de inmatriculare (care sunt pe numele vanzatorului) pot transcrie autoturismul pe numele meu? Daca nu care ar fi procedura de urmat?
Va multumesc anticipat si o zi buna.
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 11:12, 18 Septembrie 2012
Daca va intelegeti cu cei de la primarie puteti sa inscrieiti auto pe numele dvs. Daca nu, executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism cotiso_bv cotiso_bv Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema Recent am cumparat o masina sh , cu toate actele cv/ cumparare , cartea de identitate a masiinii , ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie neefectuata. sentinta absurda a judecatorului. LuchianSeb LuchianSeb In urma cu vreo doi ani a fost vandut un autoturism de la proprietarul X la noul proprietar Y. Imediat dupa vanzare X (fostul proprietar) nu s-a aratat ... (vezi toată discuția)