avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovarea pe treapta superioara in invatamantul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovarea pe treapta superioara in invatamantul universitar

Buna ziua!
As dori sa stiu si eu pe ce criterii se promoveaza pe o treapta superioara in invatamantul universitar pentru personal didactic auxiliar. Sunt angajata la un departament de 9 ani si am facut cereri pentru promovare, dar ma simt defavorizata de seful direct in sensul ca pe cerere, recomandarea sefului direct este simplu "Da" sau "propun promovarea", in timp ce la alti colegi sunt scrise fraze intregi cu "si-a indeplinit cu succes sarcinile, a dat dovada de profesionalism" etc ( in functie de marimea cascavalului pe care l-a primit de la persoana respectiva). De 9 ani ma aflu pe o treapta, respectiv III SSD in timp ce alte colege au avansat si sunt deja pe I SSD.La unele s-au facut referate pe langa acele cereri. Nu stiu cui sa ma adresez si vreau sa stiu si eu ce baza legala as avea sa actionez. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Invatamant dan20362003 dan20362003 Buna ziua ! Sunt angajat ca informatician II cu SSD ( TCM + curs postuniv. informatica ) din data de 1.02.2005. la un colegiu. Intrebari : Am dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta in urma transformarii postului in studii superioare si majorarii salariului cu 20% novac nadia novac nadia Va supun atentiei urmatoarea problema: l a 01.09.2008 a avut loc transformarea unui post de secretar III, studii medii, in post de secretar cu studii ... (vezi toată discuția)
Promovare treapta dupa concediu crestere copil alessia2007 alessia2007 Buna ziua. Lucrez in invatamant si sunt incadrata pe treapta profesionala III de 4 ani. In perioada 2010-2012, am fost in ccc. In 2010 am obtinut ... (vezi toată discuția)