avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legea 211/2011 privind regimul deseurilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legea 211/2011 privind regimul deseurilor

Buna ziua,

V-as ruga sa-mi ma ajutati cu un model e decizie privind responsabilul cu deseurile in institutie.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:01, 18 Septembrie 2012
Cititi acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie responsabil cu gestiunea deseurilor jacquelline jacquelline Buna ziua! Va rog sa ma ajutati [b]urgent [/b]cu un model de decizie in vederea numirii unui responsabil cu gestiunea deseurilor, conform Legii 211/2011 si, ... (vezi toată discuția)
Viza cetatean marocan lore_anamaria lore_anamaria Am si eu o intrebare si v-as ruga foarte mult daca ma puteti ajuta ...am cunoscut un baiat in maroc si vrem sa ne casatorim cum poate lua visa sa calatoreasca ... (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula fara plata taxei auto ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate ... (vezi toată discuția)