avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza cetatean marocan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza cetatean marocan

Am si eu o intrebare si v-as ruga foarte mult daca ma puteti ajuta ...am cunoscut un baiat in maroc si vrem sa ne casatorim cum poate lua visa sa calatoreasca in Romania.....ce acte are nevoie ...va rog mult sa ma ajutati ... Va multumesc !!!!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:09, 28 Octombrie 2013
Sa se adreseze Ambasadei Romaniei din Maroc sau zona respectiva.......ii trebuie pasaport valabil, invitatie din partea Dvs , restul afla de acolo ....
Cititi acest topic pentru a afla ce aveti de facut dvs. pentru a-l ajuta sa obtina viza prin Ambasada, asa cum vi s-a spus mai sus.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean din india - in romania sau in india? adrianametiu adrianametiu Buna ziua , sunt noua in acest forum dar ma bucur ca l-am descoperit. Am citit unele comentarii despre necesarul actelor pentru casatoria cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Casatoria mixta simonaurdea simonaurdea :(Buna ziua, as dori daca se poate sa ma indrumati si pe mine cu actele necesare asupra casatoriei cu un cetatean indian.De-abia am inceput sa facem actele si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)