avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipata

buna ziua,
as dori sa stiu daca pot depune dosarul de pensionare anticipat a unui salariat detasat la o alta societate inainte de a se finaliza detasarea
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:00, 18 Septembrie 2012
1. Puteti depune actele la Casa de pensii daca indeplineste conditiile pentru pensie anticipata.

2. I se va emite decizia de pensionare dar ea nu va fi pusa in plata decat cand va duce la Casa de Pensii dovada ca a incetat contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare c.i.m. in cazul pensiei anticipate partiale mary2015 mary2015 Buna ziua ! Am urmatoarea speta : un salariat indeplineste conditiile pentru pensioarea anticipata partiala. In acest caz, incetarea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la fostul loc de munca ca nu mai lucreaza acolo alina_25 alina_25 Tata a avut o noua problema cand sa dus la casa de pensii sa depuna actele pentru pensii pentru ca nu a reusit sa le depuna in prima zi de la incheierea ... (vezi toată discuția)
Cand incetez contractul de munca unui angajat care vrea sa solicite pensie pentru limita de varsta? nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o problema: am o angajata care mi-a zis ca vrea sa-si depuna dosarul de pensie pentru linita de varsta (mentionez ca mi-a ... (vezi toată discuția)