avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de cresterea copilului

se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului ca si vechime la al doilea copil

de ex. copilul meu a implinit 2 ani in 21 august 2012 eu trebuie sa nasc al 2 lea copil in februarie 2013 voi primi indemnizatie pentru ca ultimele 12 luni intra si concediu de cresterea copilului?
va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:43, 18 Septembrie 2012
1. Veti primi indemnizatie si pentru CCC2.

2. In cele 12 luni premergatoare nasterii intra si luni din CCC1 cu indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ptr cel de-al 2-lea copil Crisaurel Crisaurel Buna ziua! Momentan sunt in concediu crestere copil si mai am 1 an. As dori sa stiu daca primesc indemnizatie si alocatie ptr cel de-al 2-lea copil in cazul in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adelynna5 adelynna5 Buna ziua,am o nelamurire,imi spune si mie cineva daca eu am un copil,timp de 2ani am beneficiat de aceasta indemnizatie,intre timp sant iarasi insarcinata cu ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu crestere copil si vreau sa raman, din nou, insarcinata. ce indemnizatie voi primi avand in vedere ca mi-a expirat contractul de munca? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute #-o Sunt in crestere copil din sept. 2011 pt o perioada ... (vezi toată discuția)