avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta Presedentiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta Presedentiala

Un spatiu comercial a fost dat spre inchiriere unor persoane care si-au deschis o firma.Contractul este valabil pana in anul 2014 dar chiria nu a fost platita din luna iulie.Au fost dati in judecata pentru neplata chiriei dupa ce s-a incercat rezolvarea pe cale amiabila.Acestia nu s-au prezentat in instanta .De cate ori se poate amana acest tip de proces pana la solutionarea problemei?.Mentionez ca prima infatisare a fost in data de 12.09.12,procesul amanandu-se pentru data de 03.10.2012,in vederea indeplinirii procedurii de citare.
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 14:55, 18 Septembrie 2012
Stimat forumist,

Din păcate, nu înțeleg întrebarea dvs. Ați deschis o acțiune - ordonanță președințială - pentru pretenții?

Daca ati incheiat contractul dupa intrarea in vigoare a noului cod civil si ati inregistrat contractul la administratia financiara, acesta este titlu executoriu si il puneti in executare fara alte formalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatia expresiei prima zi înfãþiºare cioarec carmen cioarec carmen care este considerată prima zi de înfăţişare în cazul în care după mai multe termene , reclamantul modifică cererea de chemare în judecată prin ... (vezi toată discuția)
Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot da afara un chirias care nu a mai platit chiria si nici intretinerea? Tzuca1997 Tzuca1997 Buna ziua, Nu stiu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a da afara un chirias persoana juridica, care a inchiriat un spatiu de la mine persoana fizica, ... (vezi toată discuția)