avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aviz ISC pentru Autorizatie de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aviz ISC pentru Autorizatie de construire

Pentru aviz favorabil in vederea obtinerii Autorizatiei de construire ISC solicita expertizarea tuturor partilor comune si apartamentelor din imobilul la parterul caruia se afla un spatiu comercial retrocedat.Proprietarul spatiului a solicitat autorizatia pentru refacerea unui perete despartitor si a usii de acces ,desfintate de fostul ICRAL,astfel incat spatiul respectiv sa poata functiona independent.Eu consider aberanta si abuziva solicitareaISC.Gresesc?

Alte discuții în legătură

Abuz inspecorat de stat in constructii ? bellefille bellefille Ce pot face in situatia in care ISC ,dupa ce am depus documentatia pentru aviz autorizatie de construire,imi solicita completarea acesteia cu o experiza a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie bellefille bellefille Buna seara.Am o nedumerire ,o nemultumire .ba chiar sunt revoltata as zice din cauza unei incurcaturi in care am intrat urmare a bunei intentii de a respecta ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii autorizatiei de functionare ccoseraru ccoseraru Buna ziua, din anul 2005 functionez cu magazin in propriul spatiu comercial, achizitionat in acelas an. Pe parcurs am adus mocificari acestui spatiu, plus un ... (vezi toată discuția)