avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent urgent

Buna ziua
De 5 ani ma cert aproape zilnic cu vecina care "creste" peste 100 de gaini, curci, bibilici, mate, caini, multe din ele la mine in curte, pe pervaz si pe unde mai apuca, pana zilele trecute cand nesimtita mi-a facut plangere pentru injuriile pe carei le-am adus. Pana acum n-am vrut sa arunc otrava sau altceva. Cu toate ca a mai fost atentionata de 2 ori de politisti sa ia masuri nu s-a intamplat nimic.
Va rog sa ma ajutati in a formula o plangere cat mai "tare" care s-o lecuiasca pentru totdeauna. Stiu ca suna a razbunare dar se pare ca nu am alternativa.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme vecini stirbu67 stirbu67 Buna ziua De 5 ani ma cert aproape zilnic cu vecina care \\"creste\\" peste 100 de gaini, curci, bibilici, pisici, caini, multe din ele la mine in curte, pe ... (vezi toată discuția)
Vecin agresor care sfideaza autoritatea ellaene ellaene Buna ziua.Locuiesc in comuna Ciocanesti,judetul Dambovita,sunt mutata de doi ani si la cateva luni dupa ce ne-am mutat ,dorind sa construim un gard inalt intre ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)