avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme vecini

Buna ziua
De 5 ani ma cert aproape zilnic cu vecina care "creste" peste 100 de gaini, curci, bibilici, pisici, caini, multe din ele la mine in curte, pe pervaz si pe unde mai apuca, pana zilele trecute cand nesimtita mi-a facut plangere pentru injuriile pe carei le-am adus. Pana acum n-am vrut sa arunc otrava sau altceva. Cu toate ca a mai fost atentionata de 2 ori de politisti sa ia masuri nu s-a intamplat nimic. Imi salta plasa sa-i treaca animalele inapoi,
Va rog sa ma ajutati in a formula o plangere cat mai "tare" care s-o lecuiasca pentru totdeauna. Stiu ca suna a razbunare dar se pare ca nu am alternativa.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 12:42, 24 Septembrie 2012
nu trebuie să vă răzbunați CI să vă apărați drepturile și interesele dvs. legitime:
1) dacă nu are martori, nu recunoașteți niciun fel de injurii ; dacă are martori, declarați că de fapt vă certați cu ”viața asta atât de grea” a zilelor noastre ori de alte”necazuri” ale dvs. și că atunci când ați ieșit la vecina dvs. gândeați doar cu voce tare.
2) puteți depune o plângere la poliție și una la Direcția Sanitar Veterinară (o va sancționa).
3) pregătiți martori, faceți ceva poze cu păsările în curtea dvs, ridicarea gradului de plasă etc
4) Către, Poliția comunei ”X” alta Către Direcția Sanitar Veterinară Județeană . . . Subsemnatul . . . domiciliat în comuna . . .jud. ”X”, în calitate de proprietar al gospodăriei cu nr. . . . depun prezenta
PLÂNGERE
împotriva numitului . . ., vecin cu gospodăria mea, din cel puțin următoarele motive :
1) păsările acestuia cam 100 la număr (găini, curci, gâște etc) precum și un număr de animale constând din : 4 pisici, 2 câini, 3 . . . sunt trimise de către vecinul meu, în fiecare zi în proprietatea mea prin ridicarea gardului de plasă etc ;
2) aceste peste 100 păsări plus ”X” animale odată pătrunse pe proprietatea mea, îmi : distrug recolta ; îmi murdăresc . . . .; prin excrementele ce le produc pe proprietatea mea îmi murdăresc curtea mea, sunt infectate porțiuni însemnate din proprietatea mea . . .
Vă solicit să sancționați vecinul meu pt faptele sale făcute în dauna mea cu bună-știință și din rea-credință.Menționez că vecinul meu a mai fost avertizat de 2 ori până acum de către organele postului de poliție ”X” dar vecinul meu continuă cu desconsiderarea mea, cu producerea mie de disconfort etc etc toate faptele vecinului meu dăunându-mi sănătății și vieții mele, a familiei mai ales a celor X copii minori etc (dacă aveți) ori ceva persoane vârstnice.Data . . . Semnătura,

Notă: idem pt. DSV
le puteți depune personal ori prin postă-recomandat cu Confirmare de primire, formulați în dublu exemplar, opriți câte un exemplar de la fiecare depunere/trimitere la cele 2 instituții.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent urgent stirbu67 stirbu67 Buna ziua De 5 ani ma cert aproape zilnic cu vecina care \\"creste\\" peste 100 de gaini, curci, bibilici, mate, caini, multe din ele la mine in curte, pe ... (vezi toată discuția)
Caini liberi pe drum costy_84 costy_84 Buna seara vecinul meu detine aproximativ 10 caini de diferite rase pe care le tine libere in curte. Dar rasele mai mari sar gardul mai ales noaptea si latra ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)