avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dosar B.E.J. intocmit fara tribunal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dosar B.E.J. intocmit fara tribunal

Buna ziua!
Un prieten a primit de la B.E.J.A..... o comunicare, privitor la infiintare poprire asupra conturilor sale precum si asupra drepturilor banesti obtinute de la firma unde lucreaza (a a vut un credit si de 15 luni nu a mai platit), poprirea sa facut la solicitarea unei firme de recuperatoare prin mandatar....., au acest drept fara a fi chemat la tribunal impricinatul? firma unde lucreaza acum nu a primit nici o instiintare, mai exista o portita????
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 16:56, 21 Septembrie 2012
Daca e vb de un contract bancar , acesta constituie titlu executoriu, executorul doar ia incuviintare de la instanta pt a executa silit, aceasta se da fara citatrea partilor. Debitorul se poate apara pe calea contestatiei la executare.
Se poate intelege inca sa plateasca in cateva transe suma solicitata.
executarea silite prin poprire se face fara somatie prealabila, iar contractele de credit, leasing sunt titluri executorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu myryam myryam Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita formulata pe adresa la care am domiciliat in urma cu mai mult de 7 ani StefanMM StefanMM Buna ziua, Am primit la actualul loc de munca o adresa prin care dispune infiintarea unei popriri pe veniturile mele. Mentionez ca am descoperit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Executare silită fără înștiințare. e legal să fii executat în acest mod? MaryanMM MaryanMM Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)