avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general valorificare stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

valorificare stoc

Buna ziua

as avea o intrebare: com se poate valorifica stocul ramas in urma programului guvernamental "Lapte si corn" fiind inscriptionat pe ambalajul produselor ca nu se comercializeaza .

Multumesc anticipat pentru sugestii si raspunsuri
Luiza
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 12:45, 23 Septembrie 2012
Daca produses sunt in garantie le puteti dona unui orfelinat/camain de batrani/adapost animale.:)
În funcţie de modul de procesare, precum şi de cel de ambalare, termenul de valabilitate al laptelui este de 15 zile, până la 180 de zile.
[ link extern ]

La cate discutii controversate si procese au fost deschise in urma acestui program, cred ca nici donatie nu se poate face.

Parerea mea este ca acest stoc trebuie inventariat, cu propunerea comisiei de distrugere a alimetelor respective prin ardere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii - medici si asistente medicale lily1983 lily1983 buna as vrea sa rog sa-mi trimiteti instructiuni de protectie a muncii pentru medici si asistente medicale. Mersi (vezi toată discuția)
Obligatia de intretinere in natura ContSters332562 ContSters332562 Instanta a stabilit custodia comuna a minorului, iar plata obligatiei de intretinere a minor sa se exercite in natura de ambele parti. Domiciliul minorului ... (vezi toată discuția)
Model declaratie de conformitate nikitta_1972 nikitta_1972 In HGR nr. 1.022 /2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului apare un ... (vezi toată discuția)