avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract inchiriere pentru teren,dar cu o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract inchiriere pentru teren,dar cu o constructie facuta de mine

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste urmatoarea speta.
Am un contract de inchiriere cu Mitropolia X pentru un teren in vederea ridicari unei contructi provizorii in baza unei autorizatii de construiere.Pretul chiriei cerut de catre propietarul terenului a fost modificat fara acceptul meu sau semnarea unui act aditional.In contractul de inchiriere este trecuta suprafata de 60 mp ,dar cand am ajuns sa ridic constructia am mai gasit 50 mp disponibili,Am solicitat semnarea unui act aditional pentru suprafata reala,dar am fost amanat doi ani timp in care am refuzat sa platesc chiria.Acum sunt amenintat ca se va rezilia contractul de inchiriere pentru neplata chiriei.Am solicitat in scris si verbal sa se faca recalcularea chiriei pentru suprafata ce nu o mai am intrucat ei au inchiriat si altei persoane din spatiul meu .Ce pot face eu in aceasta speta?Imi pot rezilia contractul de inchiriere pe teren?Cum ramane cu .constructia mea daca ei imi reziliaza contractul pentru teren.Pe scurt este constructia mea pe terenul lor.Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere teren dar cu o constructie provizorie ContSters115010 ContSters115010 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste urmatoarea speta. Am un contract de inchiriere cu Mitropolia X pentru un teren in vederea ... (vezi toată discuția)
Drept superficie - încetare cioarec carmen cioarec carmen In cazul în care într-un contract de închiriere există o astfe de prevedere: \"În vederea realizării lucrărilor de reabilitare, consolidare şi ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare Gabriel F Gabriel F In anul 2007 am cumparat de la banca un imobil si o suprafata de teren de 1400 mp. Punerea in posesie conform Actului de Adjudecare este contestat deoarece pe ... (vezi toată discuția)