avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de Adjudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de Adjudecare

In anul 2007 am cumparat de la banca un imobil si o suprafata de teren de 1400 mp. Punerea in posesie conform Actului de Adjudecare este contestat deoarece pe acest teren mai exista alte constructii. Mentionez ca in Cadastru nu sunt intebulate aceste cladiri, sunt prinse numai in schita, nu au Autorizatie de Constructie, etc. In Raportul de Executare incheiat de banca este stipulat ca aceste contructii in curs de executie nu fac obiectul gajului. La data incheierii actelor cadastrale cladirile prinse in plan sunt la stadiu de temelie iar la data adjudecarii sunt la gri.
In prezent figurez propietar pe imobilul adjudecat si suprafata de teren, ce fac cu restul cladirilor existente( chiar nu ma intereseaza sa le cumpar de la vechiul propietar).

Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:29, 1 Iunie 2010
dar fostul proprietar al terenului ce doreste?
contructia este la gri(tencuita), nu are autorizatie de constructie, iar in cadastru este prinsa pe schita doar ca temelie fara a fi prinsa in incheiere
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
Gabriel F, utilizator
constructia in ce stadiu este/
exista autorizatie de construire pentru ea?
este intabulata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare -cumparare imobil markstef81 markstef81 Buna ziua! Doresc sa cumpar un imobil situat pe terenul meu, la care am titlu de proprietate si certificat de mostenitor . acest imobil a fost sediul unei ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa ”la gri” laurentiubogdan laurentiubogdan Vreau sa cumpar o casa in stadiul ”la gri” - tencuita, cu ferestre, usa exterioara, acoperis cu invelitoare, fara utilitati trase. - Ce acte ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare iuliusc iuliusc Am achizitionat la licitatie un teren \" [u]pe care sunt edificate 2 corpuri de cladire[/u] \" detaliate ca numar de etaje, apartamente. Dupa 4 ani se contesta ... (vezi toată discuția)