avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare -cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare -cumparare imobil

Buna ziua! Doresc sa cumpar un imobil situat pe terenul meu, la care am titlu de proprietate si certificat de mostenitor . acest imobil a fost sediul unei asociatii agricole care a falimentat. Imobilul a fost pus gaj la o banca iar aceasta la atribuit unei persoane cu act de adjudecare.
Ce acte trebuiesc intocmite de ambii proprietari pentru a incheia un contract de vanzare cumparare pe acest imobil? Va multumesc!
Un contract de vanzare-cumparare prin care vanzatorul cladirii va vinde bunul pe care il detine prin actul de adjudecare. Trebuie sa aveti cadastru in care se vor metiona ambii proprietari, unul pentru teren iar celalalt pentru constructie. La notar, un extras de carte funciara, un certificat fiscal de la impozite si taxe locale unde trebuie sa apara ambii proprietari cu ceea ce detin in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren CiprianPietreanu CiprianPietreanu Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren in vederea construirii unei case P+1 in zona orasului Bragadiru,printr-o agentie imobiliara. Ce trebuie sa stiu inainte ... (vezi toată discuția)
Cum sa evit o capcana la achizitionarea unui teren scandisk scandisk Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren de 380m in zona mall Vitan, Am rugamintea sa-mi spuneti cum fac sa ferific daca totul este in regula la teren deoarece ... (vezi toată discuția)
Doresc să cumpăr un teren intravilan în rural, dar nu are decât acte de proprietate. pot să fac eu, ulterior, cadastrul și intabularea? karina silvia karina silvia Buna ziua ! Doresc sa cumpar de la cineva un teren intravilan in rural. Are doar succesiunea. Pot ulterior sa fac eu cadastrul si intabularea Cum ... (vezi toată discuția)