avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Reprezentare la Curtea de apel
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Reprezentare la Curtea de apel

Sunt din Piatra Neamt si am terminat Facultatea de Psihologie filiala Piatra Neamt din cadrul Universitatii SH Bucuresti, pentru a obtine diploma de licenta ma poate reprezenta un avocat din Iasi la Curtea de Apel Iasi?
(Dau in judecata Universitatea SH si Ministerul Invatamantului)
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: porcul , utilizator 10:01, 20 Septembrie 2012
1) orice avocat din țară sau U.E cu abilitare în Barourile din România la nivel Curte de Apel ;
2) dacă vă angajați un avocat : acela va ști pe cine cheamă în judecată ;
3) pe Universitatii SH Bucuresti-Facultatea de Psihologie filiala Piatra Neamt din cadrul Universitatii SH Bucuresti.Filiala nu cred să aibă capacitate juridică.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ johntvn77 johntvn77 Sunt din Constanta si intentionez sa actionez in contencios Ministerul Educatiei si o Universitate din Bucuresti (care de trei ani nu imi elibereaza diploma de ... (vezi toată discuția)
Og nr. 10/2009 poate fi aplicata retroactiv? iulia1971 iulia1971 Buna ziua am terminat cursurile Faculltatii de psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret, sistem Bolognia in anul 2009 la ID.In iulie 2009, am sustinut ... (vezi toată discuția)