avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa recuperez o suma de bani imprumutata ce sanse ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa recuperez o suma de bani imprumutata ce sanse sint

dak am imprumutat o suma de bani la o persoana si nu doreste sa mi returneze ce posibilitate am sa ai recuperez?
Cel mai recent răspuns: alindany , utilizator 15:06, 20 Septembrie 2012
Daca nu ati incheiat un contract de imprumut si nici macar martori nu aveti, atunci sansele sunt minime.
Datele pe care ni le furnizati sunt putine dar daca este vorba de o persoana fizica careia i-ati imprumutat bani fara acte sau martori nu prea aveti ce face legal
puteti sa il notificati printr-o adresa si daca nici dupa aceasta procedura nu va returneaza banii actiune in instanta
i-am trimis bani din italia si prt o suma de bani sint acte ptr celalta suma am un martor dar nu este ocular a confirmat persoana respectiva celeilalte precum ca imi e datoare
Faptul ca ati trimis acea suma si aveti acte justificatoare ale respectivului transfer de bani, nu presupune existenta unui contract de imprumut, deci dvs. nu puteti sa dovediti ca acei bani i-ati trimis cu titlu de imprumut. Singura solutie este sa va adresati instantei cu o cerere de chemare in judecata, dar parerea mea este ca sansele de castig sunt minime.

Alte discuții în legătură

Am sanse sa recuperez banii pe cale legala? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 buna ziua.daca se imprumuta o suma de bani unei persoane,fara dovezi sau martori,iar acea persoana refuza sa returneze suma,exista sanse ca banii sa fie ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice ContSters103115 ContSters103115 buna seara! am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati fara contract Viano72 Viano72 La multi ani tuturor,acum trei ani am imprumutat o suma mare de bani unei persoane apropiate.Dupa aproximativ un an a inceput sa restituie din suma inapoi dar ... (vezi toată discuția)