avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa recuperez o suma de bani imprumutata ce sanse ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa recuperez o suma de bani imprumutata ce sanse sint

dak am imprumutat o suma de bani la o persoana si nu doreste sa mi returneze ce posibilitate am sa ai recuperez?
Cel mai recent răspuns: alindany , utilizator 15:06, 20 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
k dar persoana careia i-sa confirmat acest lucru nu se poate lua in considerare marturia
nu imi poate rsp nimeni la postarea anterioara va rog
In cadrul unui proces civil nu se accepta proba cu martori in cazul sumelor de bani ce depasesc 250 lei.
dar actele de transfer folosesc la ceva ma ajuta sa dovedesc lucru asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sanse sa recuperez banii pe cale legala? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 buna ziua.daca se imprumuta o suma de bani unei persoane,fara dovezi sau martori,iar acea persoana refuza sa returneze suma,exista sanse ca banii sa fie ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice ContSters103115 ContSters103115 buna seara! am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati fara contract Viano72 Viano72 La multi ani tuturor,acum trei ani am imprumutat o suma mare de bani unei persoane apropiate.Dupa aproximativ un an a inceput sa restituie din suma inapoi dar ... (vezi toată discuția)