avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preluare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preluare firma

buna ziua!

as vrea sa preiau o firma de la o cunostinta,dar problema este ca ,eu, am cazier fiscal ptr o firma inactiva fiscal.
intrebare: pot prelua alta firma?...daca da, ce ar trebui sa fac?
multumesc anticipat!
p.s. Trebuie sa existe o portita si ptr mine.
Cel mai recent răspuns: titi_35 , utilizator 16:17, 19 Septembrie 2012
Din pacate nu exista nici o portita legala pentru dumneavoastra. In procedura de aprobare a cererii prin care se solicita inregistrarea hotararii prin care veti dobandi calitatea de de asociat Registrul Comertului solicita organului fiscal verificarea cazierului fiscal, iar daca aveti fapte inscrise respinge cererea prin care se solicita inregistrarea hotararii in cauza.
Cu alte cuvinte, trebuie sa va indepliniti obligatia care a generat inscrierea faptei in cazierul fiscal si apoi sa preluati societatea.
ms de raspuns,atunci care ar fi calea sa zicem ,mai putin legala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o firma in faliment, pot fi asociat-administrator la alta firma? bogdan_ciprian bogdan_ciprian Buna ziua, In perioada 2010 - 2012 am fost asociat si administrator in cadrul a 3 SRL-uri (asociat unic si administrator la una si asociat si administrator ... (vezi toată discuția)
In cat timp se va sterge fapta din cazierul administratorului? ionela11 ionela11 Buna ziua, va rog o lamurire....daca am avut o firma care a fost declarata inactiva de ANAF pentru expirarea sediului social in 2022 iar aceasta fapta apare ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal adminstrator gelu86 gelu86 Am urmatoarea situatie: am fost adminsitrator la o firma, din 2008 nu s-au depus declaratii, firma a avut 2 angajati la inceput si nu a avut nici o activitate, ... (vezi toată discuția)