In perioada 2010 - 2012 am fost asociat si administrator in cadrul a 3 SRL-uri (asociat unic si administrator la una si asociat si administrator la celelalte), si toate aceste 3 societati au intrat in insolventa. Toate procesele s-au terminat, de fiecare data nu am fost gasit vinovat de nimic, insa nu m-am dus inca sa scot hotararile definitive si irevocabile de la Tribunal.
Acum vreau sa preiau partile sociale detinute de cineva intr-o societate si sa fiu asociat si administrator, insa am inteles ca imi trebuie cazierul fiscal. Intrebarea mea este: ce anume apare in acel cazier fiscal? 2 din cele 3 societati le-am verificat pe site-ul ANAF-ului si apar ca inactive, si ca radiate. A 3-a societate nu apare deloc. In afara de asta, am niste amenzi de circulatie neplatite. Este posibil sa-mi apara inscrisuri pe cazierul fiscal si astfel sa nu pot prelua societatea?
pentru calitatea de asociat se va solicita cazierul fiscal. il puteti solicita in prealabil de la ANAF. daca nu sunt fapte inscrise in cazierul fiscal de natura sa va impiedice sa deveniti asociat si administrator nu e nici o problema. Deasemenea veti da si o declaratie pe propria raspundere cu privire la indeplinirea acestor calitati, in sensul ca nu aveti condamnari care sa va interzica sa detineti aceste calitati.
In mod normal daca ati fost administrator la firme insolvente, asta apare in cazierul fiscal ... dar s-au mai vazut si scapari /omisiuni sau poate nu au apucat sa isi actualizeze datele.
Dizolvare societate
oanalumi
Am un SRL din 2005, care nu a functionat decat o luna. Din 2008, de prin august, nu am mai depus balantele si bilanturile, care de altfel erau pe 0, (nu am ... (vezi toată discuția)