avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract comodat inregistrat la ANAF?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract comodat inregistrat la ANAF?

Pentru a infiinta un nou SRL stiu ca acele hartii pentru unicitate sediu plus timbrele de 4 lei se pun in dosarul de la ONRC acum

Ce nu imi e clar: inainte, se inregistra contractul de comodat concomitent cu depunerea cererilor la ANAF pentru unicitate sediu; acum ce se intampla? se pune contractul sub semnatura privata si il trimite ONRC la ANAF odata cu cererile pentru unicitate sediu? Sau?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 18:35, 19 Septembrie 2012
Il trimite in copie ONRC-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unicitate sediu- anaf sau orc? Alex Chiciu Alex Chiciu Are cineva idee pentru infiintarea unui SRL (in speta noastra in Ilfov) trebuie solicitate tot la ANAF Certificatul si Adeverinta de Unicitate Sediu, sau deja ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta ptr depunerea decl 010 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 care e diferenta intre -C.U.I. sau cod fiscal in original. -certificat inmatriculare O.N.R.C. in original (vezi toată discuția)