avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie catre scoala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie catre scoala

Buna seara. Cum se poate face sub o forma legala o donatie catre o scoala generala centralizata ( apartine de un nucleu contabil) ? Prin comitetul de parinti ?
Astept o sugestie o indrumare orice ! Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:46, 20 Septembrie 2012
Puteti face donatia direct catre scoala, prin contract de donatie de la notar. La predarea efectiva a bunurilor se intocmeste proces verbal de predare primire in care se detaliaza produsele cu denumire, cantitate si valoare si se semneaza de reprezentantii celor doua parti..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie intre doua asociatii non profit liviuava liviuava care este modalitatea cea mai usoara si mai putin costisitoare de a transfera bunuri imobile intre doua asociatii nonprofit? Am in vedere si taxele notariale. ... (vezi toată discuția)
Documente justificative donatii / sponsorizari ong Neaculica Neaculica Pana acum nimeni nu m-a lamurit concret si fara dubii lucrurile de mai jos. Am discutat cu contabili experti, cu juristi, cu alte ONG-uri, am studiat ... (vezi toată discuția)
Pot dona alimente, bunuri materiale prin contract de donatie? deea_dom deea_dom Buna ziua! Detin o asociatie non-profit care furmizeaza servicii de ingrijire medicala la domiciliu si am dori sa facem cateva donatii care sa constea in ... (vezi toată discuția)