avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cine ma poate ajuta?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cine ma poate ajuta?

am facut parte intr-un dosar recuperare taxa inmatriculare.azi s-a dat solutia la curtea de apel.iata care este solutia
Solutie: Respinge recursul ca nefondat. Cui 500 lei cheltuieli de judecată. Irevocabilă.
ce inseamna cui 500 lei? adica mai am de dat 500 lei sau mi s-au aprobat cheltuieli de judecata in valoare de 500 lei?
va multumesc mult mult de tot pt AJUTOR

Alte discuții în legătură

Care este deosebirea intre legalizarea sentintei si investirea cu formula executorie? in baza sentintei legalizate pot cere administratiei financiare returnarea taxei de poluare? qwerta qwerta Buna ziua ,am cistigat in contencios la tribunal recuperarea taxei de poluare ,iar Adm financiara a facut recurs acesta fiind respins de curtea de apel.Am ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-au acordat cheltuielile de judecata - ce pot face? alex9ys alex9ys Stimate Doamne, Stimati Domni....; Vin in fata Domniilor voastre cu descrierea unei situatii de care m-am lovit, nevoit fiind sa-mi caut dreptatea prin ... (vezi toată discuția)
Solutie proces! haller haller Buna ziua! As dori sa mi se explice si mie solutia din [b]apel[/b]. La prima instanta pe fond s-a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: HOT.-Respinge ... (vezi toată discuția)