Am urmatoarea nelamurire : sunt insarcinata si am inceput sa lucrez la o firma din data de 11.11.2011, dr. mi-a zis data probabila a nasterii 10.11.2012 . Inainte nu am mai lucrat in alta parte. As putea sa-mi iau concediu de odihna din data de 01.10.2012 pt 9 luni lucrate si apoi concediu prenatal pana in 10.11.2012(data nasterii)?Ma incadrez in cele 12 luni daca imi iau concediu de odihna din 01.10 si apoi prenatalul? Am inteles ca, CIM se suspenda de drept dupa ce se termina concediul postantal si atunci as avea mai mult de 12 luni lucrate.Se ia in calculul vechimii concediul de odihna, prenatalul, si postanatlul?
Multumesc anticipat
1. CIM se suspenda de drept pe perioadele de concedii medicale si de maternitate.
2. CCC se acorda la cererea salariatului si pe aceasta perioada se suspenda CIM.
3. Perioadele de concediu de odihna, concediu medical, concediu de maternitate sunt perioade eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
4. - Daca pe perioada 11.11.2011 - 10.11.2012 ati avut venituri din salarii (aici intra si CO) si perioade asimilate (concedii medicale, concediu de maternitate) veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.
- Si daca veti naste in octombrie tot veti beneficia de indemnizatie pentrui CCC.
Prenatal
laura2014
buna seara!am si eu intrebare:sunt insarcinata in 7luni pe data de 12septembrie2013 ar trebui sa nasc,Pe cartea de munca am intrerupere o luna de la ... (vezi toată discuția)