avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestarea unei executari judecatoresti cu minor
Discuție deschisă în Executare silită

Contestarea unei executari judecatoresti cu minor

Sunt in proces de divort cu sotia mea, din luna Ianuarie 2012. Avem doi copii minori. In luna Iunie 2012, sotia mea, prin ordonanta presidentiala, a obtinut custodia minorilor, la o anumita adresa unde locuiesc impreuna, si plata unei pensii de intretinere de 200 lei pana la finalizarea procesului de divort. ( prin sentinta pronuntata, printre altele , autoritatea parinteasca se va exercita de ambii parinti ) La data de 29.07.2012, sotia mea a plecat din tara, lasind copii la o alta adresa, eu auzind de aceasta, m-am dus si mi-am luat copii acasa. Totodata, imediat am actionat-o tot printr-o Ordonanta Presidentiala, pentru parasirea minorilor, si fiindu-i intocmit si un dosar penal la politie, pentru art.305 C.P. Cu Ordonanta Presidentiala, am fost lamurit pe 10.09.2012, ca nu mi-a admis cererea, intrucat timpul este scurt pana la terminarea divortului ( urmatorul termen 25.09.2012), iar dosarul de la politie este NUP. Ca lucru facut pe data de 11.09.2012, m-am trezit la poarta cu Executor Judecatoresc, impreuna cu sotia care intre timp venise in tara, si minorii mi-au fost luati, eu neopunandu-ma la executare, iar a doua zii mi-a venit acasa instiintare ca trebuie sa platesc 1016 lei.
Rugamintea mea sa-mi raspundeti este urmatoarea: Pot sa contest in instanta macar diminuarea sumei de 1016 lei, si ce argumente sa aduc instantei ca probatoriu. va rog dati-mi cateva argumente ce le-as putea aseza intr-o contestatie.
As mai avea cateva zile din cele 15, necasare pentru contestare.
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Somatie executare A-B-C A-B-C Buna ziua, Am primit o somatie cu titlu executoriu deschisa de fostul sot prin care mi se impun: - respectarea programului de vizitare a copilului ... (vezi toată discuția)
Parasirea de domiciliu ContSters60887 ContSters60887 buna seara numele meu este ela...am introdus actiunea de divort si as vrea ca sotul meu sa paraseasca locuinta...cum ma poate afecta pe mine lucrul asta??? ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu mirel 025 mirel 025 ce proceduri trebuie urmate pentru a anunta o parasire de domiciliu:nude trebuie sa merg ? ce acte am nevoie si cum prebuie procedat ca pe perioada asta sa ... (vezi toată discuția)