Sunt in proces de divort cu sotia mea, din luna Ianuarie 2012. Avem doi copii minori. In luna Iunie 2012, sotia mea, prin ordonanta presidentiala, a obtinut custodia minorilor, la o anumita adresa unde locuiesc impreuna, si plata unei pensii de intretinere de 200 lei pana la finalizarea procesului de divort. ( prin sentinta pronuntata, printre altele , autoritatea parinteasca se va exercita de ambii parinti ) La data de 29.07.2012, sotia mea a plecat din tara, lasind copii la o alta adresa, eu auzind de aceasta, m-am dus si mi-am luat copii acasa. Totodata, imediat am actionat-o tot printr-o Ordonanta Presidentiala, pentru parasirea minorilor, si fiindu-i intocmit si un dosar penal la politie, pentru art.305 C.P. Cu Ordonanta Presidentiala, am fost lamurit pe 10.09.2012, ca nu mi-a admis cererea, intrucat timpul este scurt pana la terminarea divortului ( urmatorul termen 25.09.2012), iar dosarul de la politie este NUP. Ca lucru facut pe data de 11.09.2012, m-am trezit la poarta cu Executor Judecatoresc, impreuna cu sotia care intre timp venise in tara, si minorii mi-au fost luati, eu neopunandu-ma la executare, iar a doua zii mi-a venit acasa instiintare ca trebuie sa platesc 1016 lei.
Rugamintea mea sa-mi raspundeti este urmatoarea: Pot sa contest in instanta macar diminuarea sumei de 1016 lei, si ce argumente sa aduc instantei ca probatoriu. va rog dati-mi cateva argumente ce le-as putea aseza intr-o contestatie.
As mai avea cateva zile din cele 15, necasare pentru contestare.
Va multumesc anticipat !