avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj voluntar mostenire prin notar cu schite de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj voluntar mostenire prin notar cu schite de teren gresite

In 1997 mama mea a facut partaj voluntar mostenire la notariat si persoana care a facut masuratorile si schita a gresit schita. Era vorba despre 2 parcele care se invecinau nord-sud si el a facut schita ca fiind invecinate est-vest dar si latimea si lungimea fiecarei parcele alta decat trebuia. In loc sa treaca 180m/7.22 m a trecut 130m/10 m .
Nefiind facut cadastru pana acum de mama mea vreau sa demarez incadastrarea pentru acest teren ca apoi mama sa imi treaca mie acest teren.
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Se poate face o alta schita si modificat actul de partaj respectiv sau ce trebuie sa fac in acest caz?

Alte discuții în legătură

Drept de trecere cale de acces rr1967 rr1967 Am in proprietate un teren situat in Bucuresti,este dreptunghiular invecinat la 2 strazi,mentionez ca am doar vecinatate nu si iesire/cale de acces catre un ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an ... ciucurelrebel ciucurelrebel Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an Buna ziua ! Revin cu problema mea cu imprejmuirea terenului extravilan arabil , in marginea de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu drumul de acces costyciucu costyciucu buna seara revin cu subiectul legat de drumul de acces catre casa ,drumul de acces este de 33 ml lungime 5ml latime cu vecini la stanga si la dreapta ambi ... (vezi toată discuția)