avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recunoastere hotarare divort pt cetatean roman cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recunoastere hotarare divort pt cetatean roman cu domiciliu in Moldova

Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: poate un cetatean moldovean, care a dobandit cetateania romana, dar cu domiciliul in Moldova, sa obtina la noi recunoasterea hotararii de divort data de o instanta din Moldova? Trebuie sa aiba pentru asta resedinta in Romania? Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ianej2002 , utilizator 11:22, 20 Septembrie 2012
Am uitat sa intreb si ce acte imi trebuie la dosar pentru recunoastere. Daca a mai facut cineva asta, va rog sa ma indrumati. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt cetatean moldovean cu dubla cetatenie pe teritoriul ... Zsold Alpar Zsold Alpar Buna ziua sunt cetatean moldovean cu dubla cetatenie pe teritoriul moldovei sunt divortata dar pe teritoriu romanesc inca nu am apucat sa depun actele de ... (vezi toată discuția)
Divort valentinabitca valentinabitca buna ziua as avea si eu o intrebare,daca se poate... cum pot divorta, si daca pot divorta inclusiv in R.Moldova, daca am un copil minor, si eu sunt cetatean ... (vezi toată discuția)
Divort intre un cetatean roman si unu moldovean flavia29 flavia29 Buna ziua! am si eu o rugaminte si va rog daca se poate sa ma ajutati...o casatorie oficiata in Romania respectiv Deva intre un cetatean roman si unu moldovean ... (vezi toată discuția)