avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ccm transporturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ccm transporturi

Buna ziua
Am fost concediat de la o firma de transport si expeditii. Decizia are data 30.05.2011.
Am deschis proces pentru ca angajatorul nu mi-a platit cele 6 salarii conform contractului colectiv de munca.
Angajatorul nu e parte semnatara in anexa 5 a ccm transporturi, inca valabil in 2011.= Acesta este motivul invocate de el … Nu exista sindicat in societate.
Am primul termen al procesului, in ianuarie 2013.
Sunt sanse de castig, sau e mai bine sa ma opresc dintr-o cheltuiala (avocat) inutila?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 20 Septembrie 2012
Contractul colectiv de muncă unic la nivel de ramură transporturi pe anii 2008-2010 a expirat la 31.12.2011 ...

CCM la nivel de aceasta ramura stipulea:
Art. 3. - (1) Clauzele prezentului contract colectiv de muncă unic la nivel de ramură transporturi produc efecte pentru toţi salariaţii încadraţi în unităţile de transporturi şi activităţi conexe din ţară, indiferent de structura capitalului acestora.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm nivel ramura gentilom gentilom La o firma care are ca obiect de activitate transportul pe apa(maritim si fluvial) dar care intre timp a vandut navele maritime si a ramas doar cu cele ... (vezi toată discuția)
Ccm in domeniul transporturi pascu tavi pascu tavi O societate comercială in domeniul transporturi marfă intern și internațioanal, cu peste 21 de salariți, dar fără contract colectiv de ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii transporturi carmenctin carmenctin Compania pentru care lucrez de 1 an si 3 luni a decis sa recurga la restructurare si la desfiintarea postului pe care il ocupam. 1. Pot beneficia in acest caz ... (vezi toată discuția)