avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BURSA DOCTORALA SI PENSIA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BURSA DOCTORALA SI PENSIA

Buna ziua!
Stiu ca perioada de doctorat se considera vechime in munca, dar bursa doctorala este baza de calcul/venit pentru valoarea pensiei? In ce fel?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - doctorand si salariat Luminita2015 Luminita2015 Sunt doctorand si primesc bursa doctorala din fonduri europene- neimpozabila - DAR lucrez 8 ore / zi si, imi este recunoscuta vechimea in munca, si, in ... (vezi toată discuția)
Bursa de doctorat in timpul concediului de crestere a copilului bw_vision bw_vision Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Sunt angajata cu CIM si inscrisa la doctorat cu frecventa, beneficiand de bursa doctorala. In luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru angajat dar si doctorand la universitate de stat ramonacara ramonacara Buna ziua, sunt cercetator angajat intr-un institut de cercetare din 2008 iar din 2013 am inceput doctoratul la o universitate de stat, la zi , fiind bursier. ... (vezi toată discuția)